Thursday, September 30, 2004

All I see Is wires!~

heheh skrg ni aku kat umah!!~~ yeah.. macam mane aku leh masuk net??? macam ni.. aku gunakan laptop aku... yeah aku pernah complain laptop aku nye keyboard mepek kan??? so i decided to use the pc's keyboard connected to the laptop... heheheh

yeah memang leceh.. tapi nak internet nye pasal kan... got to come up wif dis stupid but affective idea... tapi seriously leceh ah... nak kai mouse kat laptop abe nak type kat pc nye keyboard... heheheh tak sedap sey.. tgn naik turun.. muahaha...

ok nari ada appointment.. gi jumpa doctor after like 6 mths tak jumpa die.. obat die bagi satu pun lom abis.. muahaha ada lagi 5 masih full muahahah tapi takpe aku dah sihat... tapi kalau kene masuk hospital??? argh!!~` nanak!~ aku nye test nak dekat exam lagi lah dekat!!~~ nanti kalau masuk hospital macam mane aku nak ganti aku nye posa yg tgl lagi 3 hari!!~~ argh!!~~ nanak masuk hospital plzz!~~ *amin*

oklah nak siap ah ni bye bye *doa dan terus berdoa*

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 1:47 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home