Wednesday, September 29, 2004

Blog Mcm Sial!~

binget sey ngan ni blogspot... nanti tetiba je template aku ilang... argh!!!!~~~ nasib baik aku dah abis buat ni lab assignment bleh gak btolkan ni blog.. haiz!!~~

ok aku dah tukar tagboard n dat bar kat atas dah ilang!!~ yes ah!!~~ tapi kalau pat column "Who Am I" tu... dah kurang pasal bende tu ilang!!~~~ tak jumpa!~~~

tsk.. tsk.. tapi takpe aku hepi dengan apa adanya.. hehehe oklah jap lagi kene gi umah kawan buat project... bosan ah.. sejak dari bukak skola sampai skrg dgr werd project je... bleargh!~~

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 1:44 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home