Tuesday, September 14, 2004

Down Down The Drain

next lecture is at 4 so sempat balik umah jap... dah balik umah makan... heheh pasal tadi no money to eat anywhere else... *burp* alhamdulillah...

yah i donno y now i feel so down.. everybody seems to get on my temper.. i donno y... maybe stress or sometink like dat?? hehehe tak tau lah... aku sendiri tak paham diri aku..

ada je bende tak kene in the nite bila aku hepi in the day... mcm smlm... i donno wat happen to me... balik dari skola pikir nak deposit duit nak top-up hp.. tapi... tu machine tak terima duit $10 note yg baru.. mcm bodoh sey.. dah lah ari tu GMT(general ticketing machine) tak terima.. ni deposit nye machine pun same... abe kalau gitu buat ape buat duit baru... haiz!~ mepek sey!!~~~

abe pikir nak buat POC project.. skali question tak leh bukak pulak!~~ mugcow!!~~ bingit sey!~ macam mane nak buat kalau tak tau question n requirements.. dah lah tu project kene fool-proof... bleargh!!~~~ ngok lah macam mane nanti aku nak dpt tu question...

lagi satu project PNC... haiz.. tu lagi satu nak pikir problem tak terpikir2 abe kelas aku asik tukar grp je.. macam s**l kan... end-up aku dgn tu budak melayu.. nasib baik die pandai draw... die ckp die nak pikir problem... so aku jadi tukang type je lah...

semestral project lak si grp leader tak tau pun ada... wah liau!!~~ padahal kene pass up dis week.. tak tau lah macam mane tu... sume last minute... nasib baik aku nye english proj tgl type rules & regulation of the game je... pass tu tgl touch-up pastu dah leh antar... yeah!!~~~

next week dpt tau result common test!!~` mampus aku!!~~~ dah lah dua2 aku nye calculator buat hal... pastu tak blaja lagi... amik ko obat!~~ rasain lu!~

nak bunuh diri tapi nanti kafir tak masuk syurga... nak siksa diri nanti sendiri yg susah... entah lah.. aku pun tak tau ape nak buat... mintak2 lah hidup aku akan lebih sempurna in the future... *amin*

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 1:39 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home