Sunday, September 19, 2004

haiz!~

Allo!~

lazing at home notink to do.. hehehe biasa gak.. slackers per... dok umah slack je lah.. tapi tak tau lah kalau ada sesape col jap lagi nak ajak klua ke.. aku ngah bosan kat umah ni... haiz!~

smlm kendarat... ya Allah.. punya lah penat... imagine dari kul 1-9 keje non-stop... argh!~ nasib baik buffet kite tinggal angkat pinggan-mangkuk je.. kalau kes idang??? org nak makan kite kene idangkan.. org dah abis makan kite kene angkat.. org nak cuci tgn kite kene cucikan... nasib baik org nak cebok kite tak kene cebokkan... kalau tak.. takde org nak jadi kendarat(but there's still nurse)...

abe pastu ingat balik nak gi pit bebudak silat... tapi aku sampai umah je dah kul 11+ macam tu aku nak klua?? takpe terima kasih je.. katil aku pun memanggil2.. hehehe... takpe lah duit $7 tu halal je...

haiz!~ adik2 ngah terpekik telolong berkaraoke... punya lah bosan!~ lagu pun lagu mendak sey... ada ke lagu p.ramlee "JGN!~~ TINGGAL DAKU!~" ya Allah lagu zaman polis kai slua pendek tu... takpe lah janji adik aku bahagia.. n tak menyusahkan aku...

aku tak tau nak marah ke nak buat bodoh ngan adik2 aku tu... bile part suro blaja nanti dorg jawab "dah dah blaja.. dah hapal pun"... so ok lah kan.. abe part dapat result... haiz!~ yg pass leh dikire.. wahduh!~~~ nasib baik aku dah tak skola sana lagi kalau tak nanti "Muhaimin, awk tgk2 kan lah adik awk tu..." everyday dgr tu... naik bosan aku...

yeah lagi 2 project lom buat... tak tau macam mane nak buat.. otak blank sia... tu POC mini project pun punya lah susah.. kalau aku jumpa diskett arwah abg aku kan best
senang sikit keje aku... tgl cut n paste je.. hehehehe best kan best kan... tapi sampai skrg aku tak jumpa.. haiz!~

hope can finish up the project b4 the date due... *amin*

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:18 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home