Sunday, September 19, 2004

heheheh

allo again!~

yeah!~ tadi klua.. gi rounding ngan bus 107 hehehe.. mane lah aku tau tu bus loop.. so aku naik lah bus tu.. die jalan kat lavender(tu aku tau) pastu jalan kat depan gateway building sume.. pastu lalu suntec.. aku dah ada niat nak turun.. tapi takpe lah dok jap... skali korg nak tau ape?? die pusing balik gi gateway building lagi... aku dah macam "aik tempat ni lagi"... n yeah my assumption was correct... die pusing balik and already menuju towards hougang back again... nasib baik aku pandai.. turun lavender mrt naik mrt gi city hall.. muahahaha

n then kat city hall aku spent ard an hour kat hmv(yg kat city link tu) 1st stop aku dgr RNB nye cd yg compilation tu... aku ngok lah ada lagu ape.. abe ada lagu eamon-dont want u back.. so aku dgr lah.. skali dorg censored lah.. n it goes like "ff... wat i said~~ it dont mean shh.. now~~" argh!!~~ lagu yg kene censored tak best!!~` so tak jadi lah beli.. tapi lagu yg lain sume best2 hehehe tapi pasal tu satu lagu aku tak beli... pastu jalan satu rock/pop nye category.. heheh jalan nye jalan.. dpt idea amik name artist balik d/l hehehe... so aku klua kan hp n type satu2 name artist yg aku nak.. so aku tak lupa.. ye tak?? pastu dah abis.. gi movie nye side lak... 1st pasang niat nak carik vcd citer "city of god".. tapi takde citer tu.. pasal rating die R21(aku tau pasal aku baca kat Life) tapi bukan sexual content tau.. citer die pasal drugs... drug bisnes n all.. abe aku survey DVD lak... baru aku tau... citer "stuck on you" rupanya NC-16.. hehehe.. ada ape tu citer eh?? *wondering* n yeah.. stursky n hutch lak M-18.. terkejut sey aku.. padahal tym aku ngok kat wayang kawan aku lom 18 pun.. hmm... tapi takpe.. pastu gi kat tempat TV nye corner lak... aku nampak complete transformers nye CD... wow!!~~ tapi harganya.. masya Allah.. tak mampu aku.. hehehe so sesape yg sudi.. leh ah next year bday aku... *hint hint* n then gi kat cartoon nye side.. aku jumpa cowboy bebop the movie.. ingatkan nak beli.. tapi pikir dua kali tak jadi... hehehe..

pastu gi MPH pulak(lepas cd kite ke kedai buku).. carik lah buku initial.. tapi takde.. hmm.. so mane nak carik tu eh.. ngah pikiran.. tapi takpe lom confirm lagi.. hehehe... then gi kat teenage fiction nye category.. jumpa lak buku the unfortunate events nye buku.. tapi no.1 n 2 takde.. takkan terus nak baca no.3.. tak best ah... so lek lek.. belek2 buku2 yg lain... pastu kawan aku kol... die ckp die dah sampai..

aku pun patah balik gi mrt ctrl station.. pastu jumpa die gi makan pastu lepak2... abe tym nak balik tu aku lepak kat mrt jap pikir nak balik naik mrt or bus.. sementara pikir tu ada lah satu budak tappered... as usual kalau aku nampak budak tappered aku tunduk and lipat slua aku kasi jadi tappered ah(cara aku kutuk dorg)... pastu aku tak tau pun yg die perasan.. btw die dgn matae n kawan die... abe die dah jalan die pekik "SLUA BAGGY ADA APE??".. aku pun terus tunduk and ngok slua aku "erm.. baggy ke??" so aku toleh kat die, die ngah ngok aku... n i was like "oh he's refferring to me??" n die pun pekik lagi sentence yg same... aku ngok die.. aku pun "haiz.. ngah penat malas aku nak gaduh" aku pun beli lah standard ticket.. n naik mrt turun amk... *wondering* kalau aku gaduh tadi.. fuiyooo!!~~ best-tun... nasib baik aku ngah penat n jenis tak suka gaduh(bukan takut)... n dlm train kawan aku blg "tadi kawan die dah patah balik nak pergi kat ko tau.." n i was like "asal skrg aru ko blg..." hehehe tapi takpe... biarkan die.. asal dorg bahagia bersama slua tappered... hehehe

n then dah kat amk.. ada dua tourist ni(assume je).. suami isteri(assume lagi) tak tau nak kai GTM tu nak beli standard ticket.. aku pulak ngah kat GTM tu nak collect aku nye $1 back.. n die pun mintak aku tolong n they were heading towards somerset.. so ajar lah satu2... n they was like "wow.. that was fast.." kat sg ni bende ape yg lembab.. sume kalau boleh nak fast pace.. n yeah.. hope they reached somerset safely...

besok skola... haiz!~ ada 3-hours lab lagi.. wahduh.. bosan... got to have my rest.. tapi.. lom ngantok... hmm.. takpe lah nanti aku pikir nak buat ape.. til here.. bye!!~~~

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 11:28 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home