Friday, September 24, 2004

NARI AKU BAIK

hehehe.. as usual kat lab... btw for u guys info.. aku tak leh masuk net for taK tau how long pasal... aku nye internet nye connection kat umah entah btol ke tidak.. tapi bagus jugak ah.. pasal kalau tak aku 24/7 dok depan comp je.. nasib baik skola lepas jugak aku dari belengu internet kat umah...

nari was the 1st tym aku kasi complete aku nye photoshop nye practical... tadi blaja sal masking.. so macam sronok gitu.. so skrg ni dah abis!!~~ yg bebudak yg lain sume ngah main game kat hp fun.. (click here)

nari maybe aku nak ngok wayang.. cite new police story!~~ weehee... jacky chan rocks~ (walaupun rumah die dah kata pergi kubo dah kate mari) hehehe.. dah dah aku dah tak tau ape nak type...

so hope u guys are having a great tym while reading dis.. challo manno(tak tau eja)

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:18 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home