Friday, September 17, 2004

tak concentrate lagik

wat's wif me n the werd concentrate??

i dont seem to be concentrating in class or lab or tutorial anymore... im juz like do my own stuff or do the stuff that im suppose to do at my own pace...

am i slacking or am i juz too advance?? hehehe mcm puji diri sendiri pulak.. tapi wat the hell.. aku dah malas nak dgr ckp org... aku buat ape aku rasa btol(tapi yg tido kat lecture tu memang tak btol)...

skrg ni pun ngah kat skola ngah blaja photoshop... die explain kat depan aku pulak baca notes dari drive M lepas tu buat sendiri... haiz.. mintak2 aku paham ape yg aku buat... aku ngah ada angan2 nak buat wallpaper sendiri ni(ok part ni aku tau aku ni photoshop illitrate so dont blame me)...

nari tak tau nak buat ape lepas skola... aku pun tak tau ada kompang ke tak.. aku dah lame tak training kompang... kekadang turun c.c bukan training tapi dok melepaj ngan bebudak... tu part lah rokok aku dgn pantas habis.. hehehe

ok got to get back to my photoshop thingy!~~ take care!~

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:01 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home