Monday, September 27, 2004

Yeay Layout Baru

acam layout baru?? dah takde skull lagi nak menakutkan korg... n yeah no more black background.. tukar color putih pulak.. but yeah the blood is still there.. muahahaha

tukar layout pun kat skiola.. bukan nak buat practical.. aku buat ni pun pasal lecturer takde kat lab.. so oleh kerana aku malas nak pikir pasal practical aku update lah blog aku... hehehe

n yeah jadual exam dah klua.. tapi asal dua paper je.. hmm... pelik ah.. tapi bagus jugak ah.. senang sikit idup aku.. hehehehe

oklah jap lagi lecturer nak dtg ni lab.. so kalau nak puji layput kat tag ah.. kalau nak kutuk pun kat situ gak

P/S: yg frens nye link abit messy nanti aku btolkan

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:44 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home