Sunday, October 31, 2004

Geylang~ Si Paku Geylang~~

Hey All...

ok ok start ngan ni.. werd fav aku!~~ *ehem* WWWwwwWWAaazZZzZZZzzaaaAAAaapPPP???!!~~~

heheheh.. biasa takde keje kan.. org giler macam aku je buat gini.. ahakz!~ ok ok.. tadi whole day slack kat umah tapi... biasa ah hidup kalau takde tapi bukan hidup namenye.. heheh tapi.... lepas buka... aku gi geylang!!~ wooohhooo bazaar beb... gerek wa cakap lu!~ padahal takde bende muahahaha... utk aku yg takkan beli baju raya tahun ni takde bende ah.. tapi aku dah fall in lup ngan satu baju kurung... lawa.. harganya $45.. hmmm kalau leh dpt duit pastu akan ku beli.. hehehe

tadi dah nak dekat macam malam raya siot!~ jalan dah macam penguin.. wahduh.. sakit hati... kalau aku jahat... KALAU aje... aku diri blkg pompan.. hehehe ko tau lah kan... pepaham sendir lah eh.. muahahahahaha.... tapi tadi macam enth lah eh.. ramai kengkawan yg aku dah lama tak nampak sume nampak.. seperti... sufian botak (budak kompang), seka saidah aka inzaghi n gang, sesape lagi lah...

abe tym jumpa seka ah... lepak giler nyer!!~~ ada lah hamba Allah ni... entah lah.. aku rasa die jumpa kawan lame die lah.. pasal... tym dorg jumpa je dorg macam "eeehhhhh!!!!~~~" punya lah kuat... aku dah macam.. "ok nasib baik aku tak kenal dorg!!~~" abe ada satu makcik ni "giler ke ape bebudak ni??" aku pun dah dtg aku nye giler... aku, aki n In pun reanactment ah... kite pun "ehhh... dah lame tak nampak ko ah!!!!!! acam???" makcik2 kat situ dah tersengih2 muahahaha...

then walk walk walk... pastu tak tau nak gi mane kite pun melepak kat joochiat nye roof... yeah.. lepak... biasa lah.. melayu.. kaki melepak.. pastu dlm kul 10.40 kite pun balik lah.. dah takde bende nak buat kat geylang tu... aku sampai umah dlm kul 11.30... n then melepak.. ngok citer cine.. makan... n then blog... n skrg ni... aku ngah chat ngan SUFIYAN JUMALI!!! wooohohhhooo n yah... for those yg nak emel die... ni die emel die "vroom_08@hotmail.com"... ok orait... salam alaikum...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:15 AM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home