Thursday, October 21, 2004

*grins*

Hallo all... wat im doing early in the morning?? basically im not sleeping.. heheheh..

ok ok... yesterday is like my 3rd day to break fast at home? heheh sori mom n dad.. not that i dont like the food.. it's juz dat.. too many ppl out there need to be "layan" heheh... n yeah today gonna break fast at my fren's place as ive never been there for such a very very very long long long tym... not dat i forget bout him.. but yeah as u know busy(ye lah tu bz slacking ada lah)...

n yeah yesterday ada citer pasal blogger blogger like u n me? heheh kat CNA get real.. i donno y blogger?... n yeah ada lah kisah satu budak ni.. die nak buno diri pasal die pikir parents die n sume kawan2 die tak care langsung pasal die.. so she decided to buno diri.. n leave a last post ah kat die nye blog.. but yeah.. miracles do happen.. kawan die sume stop her lah... n then baru die relise yg ada gak org yg concern kat die..

so lesson learnt... never assume on anything... there's always somebody out there dat concern bout u.. so dont disappoint them... live ur life to the fullest... be hepi in wat ever thing u do.. jangan ikutkan perasaan sgt.. pikir sblm buat pape... it's an advice for u all n for me too...

ye lah manusia sape yg tk pernah buat salah btol tak?? tapi kite belajar dari kesalahan kite.. bukan kite ulangi lagi kesalahan tu... n yeah another thing.. jangan lari dari masalah... hadapi sesuatu masalah tu dgn tabah... yep sharing is the best thing to do.. kerana kat luar sane mungkin ada org paham masalah korg yg korg ngah hadapi... so try to share.. kalau die tak leh selesaikan masalah tu.. jgn mengeluh.. at least die make an effort die korg citer panjang lebar...

yeah im not perfect nak nasihat2 kan org.. tapi yeah ini utk peringatan aku gak.. so.. yg mane baik tu korg amik.. kalau tak nak then.. takpe...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 7:25 AM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home