Friday, October 08, 2004

"Hello Ceiling How Are U Up There?"

bosan bangert!!~~ stress.. entah ape lagik werd nak discribe.. hehehe

tadi bgn padi kul 9.45 erm.. n i got calss at 10? so how.. pikir2 macam nak ponteng je.. tapi oleh kerana aku baik hati.. aku gi mandi n gi skola.. yeah.. as usual dah lambat mandi cowboi je lah.. hehehe... klua umah genap kul 10 sampai skola kul 10.30 yeah!~ at least lambat half n hour je.. die pun ngok aku aku ckp "sori sir" pastu carik tempat duduk n listen to his blabbing...

next week nak kene hand in mini project.. satu bende pun aku lom buat.. entah lah ni team mate... mungkin die nak buat mungkin tak... erm... monday ni presentation.. nasib baik tak kene pakai formal... n yeah smlm semstrakl project nye presentation... actually tak kene kai formal tapi oleh kerana kelasmate aku sume dah satu hati.. kite kai je formal... abe jumpa ridzman die ckp "asal ko tak kai kasut smart?" erm.. aku takde ah.. ehehhe tak mampu...

pastu masa ngah tunggu luar kelas nak buat presentation jumpa kawan aku nye kawan budak 2nd year.. ko nak tau die ckp ape? "haiya.. semstral project no need to wear until like dis lah" wah liau!~ tu tym aku dah macam nak balik tukar baju.. tapi malas.. dah lambat.. n then kan kan kan....

aku klua gi kedai basikal ngan kawan aku kat dhoby ghaut.. oklah kedai tu.. tak byk pilihan... yg ada kebanyakkan urata ngan gary fisher je... erm.. tapi ada satu frame gary fisher tu... sampai $2022.. erk.. sape yg ber $$$ je yg mampu beli... n then jalan kaki dari situ gi masjid al-falah.. solat asar... pastu pasal kawan aku tu buka.. kite waste tym kat mesjid.. aku actually nak tido... tapi takpe lah... n then kite gi buka kat newton circus...

dah lame siot aku tak gi sane.. erm.. aku makan kuey tiow goreng si kawan aku makan mee kuah... abe tym order air... kawan aku order sprite ais abe die tanye bape apek tu ckp "wan tuwenti(1.20)" pastu aku nye turn "uncle milo ais how much?" uncle: "wan fifti" aku nye terkejut terus mintak sprite ais je...

sampai umah dlm kul 9 gitu pastu masuk net chat.. pastu tido... heheh penat giler sey smlm padahal tak buat pape sgt tu pun penat.. haiz!~ ni pun aku ngah pikir nak gi mane.. erm.. kompang kul 7.30... haiz!!~~ bosan!!~~

sape nak ajak aku klua nari dipersilakan tepon.. :D

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:30 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home