Thursday, October 28, 2004

It's A Boring Boring Day~~

allo all...

Bosan btol nari.. one whole day lepak kat umah je... pastu tido dari kul 3 sampai kul 6 pastu bgn tgl nak buka je.. hehehe... n then went to tamp to meet some chatters.. n then jalan nye jalan... then gi long john nampak abg sedara aku... oleh kerana aku dah lama tak bebual ngan die... aku part wif the chatters n lepak ah bebual ngan abg sedara aku dan tunangnye.. n then pulang ke rumah tak tau nak buat ape.. tu pasal aku update blog ni...

n for besok dorg ajak aku buka kat luar.. haiz.. tapi bapak aku lak ajak gi orchard.. nak check mate aku.. aku nak beli cemate!!~ woohoo cemate beb!!~~ pastu jadi budak nerd.. best sia!~ hehehehe muka je nerd tapi hati.. hanya Dia je yg tahu...

oklah tu je yg aku mampu type nari.. so take care.. n luv u all...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 11:58 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home