Friday, October 01, 2004

Leceh ah skola ni

oleh kerana aku absent smlm aku kene lah buat "statement of absence" abe ingat kan lepas submit je ok.. skali kene gi SAS office(aku pun tak tau ape bende tu) kene antar by hand.. haiz!~ leceh btol ah skola poly... so kepada sesape yg amik O level dis year.. n tak suka susahkan diri.. takmo sambung poly.. or sambung poly n takmo absent.. leceh auzubillah..

skrg ni ngah kat lab.. takde keje nak buat.. nak buat project C++ tapi teammate aku takde so buat ape nak buat... kite buat pandai sudah.. padahal monday kene pass up.. peduli ape aku.. cume satu ah aku tak nak repeat POC... mendakkun jiddan2...

lepas ni tak tau nak gi mane... aku ada kompang kul 7.30 tapi... abis skola kul 4 aku ada 3.30 jam.. tak tau nak buat ape.. nak lepak kat c.c malas pulak.. nak lepak kat esplanade... eh a'ah... kat esplanade ada "SENI" actually aku pun tak tau ape bende tu.. tapi yg aku tau tu ada kene mengena ngan arts.. entah kenapa sejak kebelakangan ni aku minat sgt kat arts n stuff.. seni n budaya.. tanpa seni dan tanpa budaya takde lah bangsa kan kan... hehehehe

smlm tgk citer akhirkata... best sia.. pasal film maker... independent nye filem maker... ambition lagi satu... buat filem sendiri w/o terikat kat ape2 company... n the film maker(hatta ape entah) says dat independent film maker makes the film for himself first then the audience.. woohhooo... film utk puaskan diri sendiri.. kalau dapat buat tu.. alangkah best nye!!~` hehehehe.. n one thing... sesape leh jadi pelakon... tak yah nak yg famous... amik je kat orchard tu ramai M&Ms.. dorg kesah ape.. janji ada $$ dorg sanggup.. hehehe...

oklah aku rasa sampai kul 4 lah aku stare ni monitor sampai aku jadi "degree holder"(istilah utk org kai cemate)... take care.. *chanting* quit smoking, quit smoking.

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:26 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home