Thursday, October 14, 2004

Nari Asal Aku Macam Hepi gitu

woohhooo.. 1st thing 1st... the test... hepi giler beb... ape yg aku blaja sume klua.. tapi kat section A je lah... tapi walau bagaimanapun aku tetap hepi pasal confident giler nye kat test tadi... insya Allah pass... *amin*

n then yeah as usual.. tiap2 hari aku mayap.. n makin terasa sg ni kecik pasal.. aku mayap balik2 tempat tu jugak.. hehehe.. tadi gi esplanade.. ngok water!~~ hehehe ok skrg aku tau.. kul 8 plus air pasang so the wave are BIG.. best ah... hehehehe.. n yeah... lepak nye lepak.. pastu balik ah...

n then tym balik tu... dah part aku dah nak turun(2 bustop b4 mine) ada dua budak kecik ni naik... dgn parents dorg ah... abe adik die macam tarik tgn mak die duduk blkg pasal aku kat blkg.. die duduk seblah aku.. so aku senyum lah kat die... hehehe dorg tanye name aku tgl mane sume... nasib baik tak terlepas busstop kalau tak aku humban bebudak tu dlm mulut mak die... heheh tapi cute ah.. dah lame tak layan strangers(bebudak) hehehehe...

n now.. yeah aku tersenyum sendiri ingat kembali peristiwa yg berlaku tadi...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 1:23 AM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home