Tuesday, October 12, 2004

Plz Dont Misunderstand...

abt the previous post... it's not that im dying... y sound like it huh??? no lah.. im healthy as can be... there's notink to worry abt.. n abt the lirik yg ada my name tu... i purposely change.. juz for the fun of it...

haiz!~~ susah lah korg.. im not there for u guys anymore doesnt mean im living this werld per.. aku pun lom cukup sedia.. aku nak puasa.. aku nak raya.. aku nak kawin aku nak abiskan blaja aku nak keje... sume tu aku blom buat.. so jgn lah buat assumption melulu...

kalau btol pun.. nak buat ape??? dah takdir aku pergi... doakan aku je lah.. or sedekahkan alfateha insya Allah aku aman kat sana nanti.. tapi previous post really dont misunderstand...

ok btw nari bday one of my fren name die "Nurul 'Aini Bte Mohamed Hamid" die menyambut hari lahirnya yg ke 17(ingat dah tua) pada hari ini... erm... best wishes for her.. in her life n studies n watever whe's achieving for... erm...

so tu je nak type.. last but not least jgn misunderstand k??? Salam Alaikum

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 1:26 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home