Wednesday, October 06, 2004

POC TEST

woohooo nari test.. tapi satu bende pun lom bukak.. smlm pikir nak blaja skali tertdo ah amik aku obat... rasain.. erm.. ape masuk eh?? variables, loops... argh lupa ah.. nasib nasib...

posa nak dekat... raya pun nak dekat gak... IVP pun nak dekat... ni senior btol ah... nak kene tembak ada ke patut die blg senang je "eh min ko lepas posa takmo isap rokok nanti lepas raya aku nak ajak ko train gile babi nye.." erk... aku tanye ada ape? die pun diam.. haiz!~

ganti posa lom abis lagi 3 hari ni... nari posa... besok posa... jumaat posa!!~~ dah abis!!~~ yeah!!~~ hehehehe actually nari takde e-learning tu pasal aku sempat update blog ni.. hehehe masuk skola kul 9 nanti maths... pastu ada lab test??? argh!!~~ aku totally lupa sl lab test!!~~ takpe2 lepas tu tutorial... pastu kul 4 ada test!~~ argh!!~~ ok takpe... *ya Allah selamatkan lah aku**amin*

ok gd luck to all yg ngah exam fever.. gd luck to me too *amin*

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 6:57 AM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home