Wednesday, October 06, 2004

Sure D or Juz A Big Fat F

haiz!~ wat to do... sape suro tak blaja.. kan... a reminder kalau ada test jgn lupa blaja nanti jadi macam aku tak leh jawab pun...

tadi kat skola abis kul 1 si Mr Ho tak jadi buat tutorial nari pasal die kasi kite chan blaja tapi friday ni ada tutorial macam biasa n die extend dateline kite hand in assignment which is on monday... yeah!~ tak sangka si Ho ni baik gak orgnye...

pastu nak tunggu kul 4 for the test tu... masya Allah punya lah sakit hati... tak tau nak buat ape.. slalu hari rabu lepak kat club room.. ni kali kat club room takde org.. argh!~~ so decided to lepak kat mcD je.. tenung buku, org, mcD, buku dan lain2..

dlm kul 2 gitu jalan dari mcD gi elp.. kat sane baru je duduk kerusi lom panas... kawan aku sms tanye aku nari ada test ke tak... erm... die ajak so called blaja sesame... so jumpa lah die kejap... bukannya aku blaja.. aku tenung je buku tu... pastu oleh kerana aku dah rasa nak tertido aku pun minta diri blah dari situ.. tunggu depan ltq7

n then here comes the test... yeah macam biasa b4 we can write anything we can flip tru the papers.. n i was like "huh wat the hell??".. erm.. so try je lah attempt... n guess wat i was the 1st to get out of the lecture.. kes dah malas nak pikir... n malas nak ngok tu paper... i juz hand in the paper n bgn dari situ... terus pastu gi jumpa kawan aku.. jalan2 takde keje... pastu balik...

yeah... can only hope for a D.. *amin*

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 11:52 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home