Tuesday, November 30, 2004

Gd News

Hello...

Guess wat?? Im back!! *singin eminem song*... hehehe... today been a great day for me(walaupun tak klua umah tadi)..

1st.. comp sihat!!! yes ah!!~~ trimas Abg Riril!!~~ ye lah aku tau... comp aku ni kotor... trima kasih lah kerana sudi bersihkan comp aku.. n aku tau comp aku ni tak 100% bersih macam ko punya... tapi aku ucapkan bebyk trima kasih... kalau sesape ada masalah comp jemput lah si Abg riril confirm die suka nye.. hehehe..

2nd.. Helmet design sudah siap!!! yes ah!!! peliknya.. yg design 4 org tapi 1 je yg dah ada lesen.. muahaha.. yg lagi 3 ngah lek lek... muahaha.. takpe yg penting lawa... suka sey aku ngok... lame gak kite buat.. dari ptg sampai malam...

lepas dah design dah siap dah amik gambar helmet... kite 4 org pun gi makan... biasalah makan kat Hougang Ave 3 jer... sume makan prata.. aku pikir dorg nak makan nasi.. pasal sume bebual macam dah 10 tahun tak makan... end up prata.. ahakz!~

ok tu jer... besok nak teman kawan aku beli tobacco n arang sheesha.. pastu aku rasa lepak umah die isap sheesha ah!~ hehehe... best-tun!~ take care sume!!~~

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 10:22 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home