Friday, November 12, 2004

Rosak Lagi

Hallo All Blog Readers(ye lah kalau korg tak baca blog korg takkan sampai kat webby ni pun kan..)

b4 i start blogging wanna wish u guys Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin... Saya Menyusun 20 jari memohon ampun dan maaf atas segala kesilapan yg telah saya lakukan atau yg saya cakapkan atau yg saya typekan samaada sengaja atau pun tidak... dan saya juga harap dihalalkan makan dan minum jikalau saya termakan atau terminum makanan atau minuman hasil dari korg2.. sekali lagi saya ucapkan Selamat Hari raya Maaf zaihr Batin..

ok.. let me start wif blg korg kat mane aku skrg.. aku skrg kat umah kawan aku... computer kat umah aku rosak lagi!!! argh!! sakit hati.. kali ni.. jgn ckp keyboard atau internet jer yg rosak.. kali ni... OS ilang!! mampus.. lepak siyyyaaakkk!!!...
dah lah aritu balik penat2 skali on computer jer "Operating System Not Found"... baru ada angan2 duit raya nak buat beli mic nak jadi dj balik... argh!!! impian musnah!!! bingert!!!!!!!

ok ok takpe... biar lah... nak kene humban pun both of the computer.. muahaha.. nari gi geylang for the last tyme... muahahah geylang lagi.. entah lah kawan aku nak carik chapal... yeah aku pun pastu nak gi c.c amik aku nye chapal.. hheheheh...

argh!! aku nye harapan nak psa full hancur berkecai.. pasal sakit... 1st day sakit makan panadol pikir pastu dah ok... pastu 2nd day.. makin teruk... ibu suro makan ubat die pasal aku tak nak gi doctor... 3rd day makin teruk terus ayah paksa gi doctor... heheh.. kat doctor kene injection pastu punya berlambak obat die kasi.. nak kene abis kan lak tu.. total.. 4 hari aku kene ganti.. argh!!! every yar mesti ada jer... bleargh!! takpe tu sume ujian.. heheh

oklah sampai di sini saja... sesape nak ajak aku jalan raya.. tepon je umah aku tak pun sms je hp aku tak pun emel je aku tak pun... tak pun... korg pepandai ah carik jalan.. hehehe Take Care...

Di Hari Yang mulia Ini
Semua Umat Bermaaf-maafan
Makanan yg terhidang memang indah Sekali
tapi Jgn makan Sampai Nafas kesesakkan..

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:20 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home