Thursday, December 30, 2004

Bla Bla Bla Bla Belang.. Helang... Gelang.. Lalang...

ok by the topic korg tau kan aku ngah boring hehehe... trima kasih kerana memahami diriku ini... sungguh terharu... awww... heheheh... ok aku paham.. aku ni suka puji diri sendiri.. tapi ni bukan riak... tapi pasal takde org nak puji so... kene lah amik inisiatif(eja pun tak btol) puji diri kan kan kan...

ya Allah aku ada 3 jam duduk sini... uwwaaa!!! blaja html!!! ok takpe... ni pun utk kesenangan aku jugak... tapikan.... boring... buat lah pelajaran ni more interesting... ah!! ckp pasal interesting... aku ada berita baik utk sesape yg nak masuk NYP... weee!!~~ nak dgr tak???(or shld i say nak baca tak??)

ok berita baiknya ialah!!!~~~..... jeng jeng jeng... *drum roll*.. skola aku akan perkenalkan one more new course!!! sronok kan kan kan.... name cour die.. Diploma in Digital Entertainment Technology... best kan bunyi nye....

tapi korg tau asal aku hepi pasal ni?? pasal walaupun aku dah amik course EI... aku masih bleh amik tu course... kan best.. leh buat game.. animation.. bla bla bla....
tak ke utk aku 2 diploma in juz 3 years??? wooohhooo!!!! best nye!!!! ni bukan tamak.. tapi for once aku buat bende yg aku minat... so.. kalau korg pun ada hati nak masuk NYP jgn lupa jadi pioneer for dis course.. tu pun kalau korg minat...

oklah tu je... pasal nanti aku tak angkat tgn die pgl nama aku.. ada je die letak aku absent.. mampus... heheh bye bye...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:23 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home