Thursday, December 23, 2004

Hor Hor Hor!

Dear readers..

ok 1st of all wanna wish u a hepi new year which will be near...so wat's u guys' ney year's resolution... i hope it's not the old typical ones e.g. "i want to study hard n get gd grades".. let me tell u guys sometink.. SAPE YG TAK NAK GOOD GRADES!

aiyoo.. ok ok... mine will be a secret.. heheh.. nak rahsia... tak nak blg org... buat ape nak blg.. blg kalau dpt choco takpe jugak.... n yeah btw comp aku kat umah rosak.. jgn ckp pc aje.. dgn laptop skali jahanam... leh nangis sey dok umah tanpa computer... i need computer!!! nak kene blaja, nak kene gunakan comp!!! plz!!! sape yg sudi btolkan comp aku.. heheheh...

actually im bored so here i am in the laB n doing notink since im full oredi tak leh nak makan lagi... argh!!!! help me!!! tolong!!!! sai'iduni!!! hehehe...

let's talk abt skool... ok dis sem ok lah.. tak brapa bosan sgt pasal... pasal... erm... entah lah eh.. pasal lom stress gaknya.. biasa baru 1st week... nanti dah lame2 otak leh buntu... jantung leh stop.. hati tak berfungsi lagi... terus dari hougang kene pindah PA.. dapur kat atas bilik kat bawah... ehehehehe

OK guys.. tu je yg aku mampu type.. pape msg aku.. n yeah im using new hp wif new number now!!~~ weee!!~~~

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:59 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home