Monday, December 06, 2004

It Will End Soon...

Hallo Ppl...

woohoo.. lame sey tak menaip kat ni tempat.. entah bape lame pun tak tau lah.. tapi yg penting dah lame lah kan.. so.. yeah raya or Syawal is going to end soon... duit raya sian2 dah abis dah... beli ape?? entah.. tiba2 macam surut dan makin surut je... asal amik sikit masuk beg duit.. balik umah mesti beg duit tu kosong... aku ni boros ke? hehehe... bukan ape.. nak makan kelas2.. chey chey.. heheh...

notink much happen.. except for getting my result(dah bilang kan?).. erm.. yeah.. went to my kakak sedara's house... die nak nikah.. so kepo2 but after dat went to esplanade wif one of my fren ngan "Gemersik Budaya".. it was great.. lagu old skool(si jali jali) pun ada... woohooo... it was fun lah.. pastu lepas tu lepak merlion ngan die n then went back to my cuz place tapi there's no more space to sleep... so decided to go back at another cuz home n slept over there...

then yeah.. saturday.. hari pernikahan kakak sedara aku... erm.. yeah sedih lah... dulu kecik2 ketawa same2 main same2 tiba die dah nak kawin.. kenangan terlampau byk nak lupakan... tapi die dah bergelar isteri org.. nasib baik suami die pun ngan kite best.. so leh lah jugak jumpa kakak sedara aku ni... *wish her all the best n congrats*.. n yeah tak sabar nk anak sedara lagi sorg... weee!~~ heheheh

n then yesterday's been very bz... tapi bukan bz ape.. bz menyebok je... aku paling tak suka kalau ada jemputan sedara yg org sedara2 lain sibuk rewang but there's no werk for me.. so lepas je pengantin pompan bergerak gi tempat lelaki.. aku pun ape lagi... naik umah sedara aku n zzzZZzzzZZzzzz.. lame pulak tu.. aku bgn je kerusi meja sume dah tersusun... so ni walimah aku tak buat satu keje pun... wooohhoooo record!!~~~

oklah gtg now.. kawan tunggu kat bwh nak gi makan.. kebulur pulak pepagi ni.. take care sume...

P/S: JGN LUPA TAG LAH!!! SUNYI SEPI SEY SITU.. macam nak cry... Tsk.. Tsk...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:00 AM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home