Wednesday, December 29, 2004

Projects N More Projects....

pala hotak macam nak meletup!!! argh!~ tolong!!! project tak sudah2.. report writing lah.. kene buat webby lah... and yeah as usual C++!!.. wat?? not again... nak nangis!!! ok ok part tu aku bedek ah... takkan pasal bende kecik pun nak nangis macam takde faedah gitu... muahahahah....

skrg ngah kat comp lab.. actually kene carik information utk report writing tu pun pasal kawan aku suro... kalau tak jgn harap aku nak carik.. dah lah bende tu mepek.. ape yg klua bukan job production tapi utk org carik keje dlm bidang production... im not looking for jobs but information for god sake!~

aku pun ngah penant ni actually.. pala otak dah tak leh pikir... smlm dah macam nak mampus.. satu hari melepak je atas katil membuta... nasib baik malam aku bgn.. kalau tak.. nari aku adakan kenduri.. hehehe...

utk semestral project lak aku tak paham ape kawan aku assigned aku utk buat... yg aku tau aku buat je.. kalau salah buat balik.. heheh..

last but not least... BILA AKU SURO TAG TAK BERMAKSUD AKU SURO BERTEKAK KAT SITU... ok do i make my points clear?? heheheh...

ok tak lupa... sape nak ikut aku gi countdown??? kalau takde org aku buat kat umah je... kalau ada org yg rajin nak ikut jom ah!!! aku pun ngah bosan... takde bende nak buat... set ah... countdown 2005.. a new year a new life a new MUHAIMIN!!! wwooohooo!!!

ok bye...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:24 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home