Monday, January 24, 2005

*haiz*

allo bros n siss..

ok sori ler dah lama tak update bloggy... bukan ape.. comp aku kat umah takde cpu n aku pun penat.. nasib baik dah abis performance.. yeah! the performance was great... best sesgt.. tapi entah lah disappointed ngan mereka yg aku pgl sebagai kawan...

i know u guys are beezee but... wat is one day i take from u guys.. not even one day it's juz a few minutes for goodness sake?? ok bukan nak emo lah tapi kekadang bingit gak ah.... really2 harap seykorg dtg but end up... wtF..

been blog hopping b4 updating dis blog of mine.. yeah its true when sometink we do together for a while the bond between us will be more n more erat... but yeah.. it's juz for a moment... kalau utk org yg really appreciate frenship maybe perkenalan yg sekejap tu pun tetap dlm ingatan... tapi... dunia ni ada macam2 jenis manusia... endah tak endah... peduli.. yg penting dorg bahagia..

oklah aku malas nak bingit2 lagi.. so im going out wif my cuz... so... juz take care k guys.. juz remember dis...

ONE WILL ONLY BE APPRECIATED ONLY WHEN ONE IS GONE..

Sekian, wassalam

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:23 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home