Wednesday, January 05, 2005

Idea Me No Hep

Hello Fellow Bloggers/Frens/sesape je k?...

ape korg buat kalau korg takde idea nak blog ape... ah... tu die.. soalan tak pernah org kluakan... tapi... oleh kerana aku ni suka blog hopping so aku tau ape dorg buat...

1) tulis lirik lagu dari awal sampai abis... pastu letak lagu tu kat blog dorg... kire macam sing-a-long a gitu...

2) letak gambar many2.. pastu letak captions... pastu kasi org ngok bertapa lawanya dorg tu...

3) type satu paragraph jer... such as "there's notink happening in skool or today or bla bla bla" pastu dah abis... at least ada posting pun jadi...

4) tukar blog layout pastu suro org tag lawa ke tidak... :D

5) last but not least... buat listing ape org buat bile takde idea pasal die sendiri takde idea...

muahahah.... ok tu jer... kalau korg ada pape lagi.. leh lah korg add in kat taggy k??

challo manno hommes...

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 2:06 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home