Monday, January 31, 2005

Kawan... Frens...

wat's the meaning??? wat's the defination?? i oso donno that's y im asking...

bile dah susah... baru hegeh2 nak carik.. bile time senang... tanye ape kabar pun jadi berat... entah lah eh... kenapa manusia macam gitu??

baru je tadi "kawan" aku tepon... terus nak pinjam $200... mane aku nak korek duit sebyk tu in juz a short notice.. bukan aku tak nak tolong.. tapi aku tak mampu.. pastu die mintak aku 50... aku ni kalau kaya takpe.. jgn ckp $50... $10 pun aku takde.. besok aku pun tak tau aku makan ke tidak... haiz!~

n another thing... wat wld u feel when u r insulted by ur own family??? i juz feel hated.. they juz dont seems to care abt my feelings.. n yeah that's the reason i dont like n dont wish to return home as soon as possible.. i like hanging ard all day long until me myself getting tired... i know their voice is loud so no need to raise them i can hear u even u talk gently... am i juz the victim of hateness???

ok enuff of frens n families...

juz now cabut lagi lecture manufacturing process.. entah lah dah 3 week str8 aku cabut lecture die.. gi jahanam ah ngan tu module.. ada harapan repeat sey!~ haiz!!~~ dah cabut pastu gi ngok wayang citer OMEN kat wdlds... erm... aku pikir tu citer seram lah.. skali.. mepek nak mampus.. maybe dis year all the movies ill be watching is all those crappy ones.. 1st was elektra n then came OMEN... wtf!

after movies... went to my cuz place juz to hang ard.. jumpa kakak sdara aku yg dah kawin tu.. yeah kinda miss her.. but wat to do.. dah jadi bini org.. takkan nak kacau.. so dalam kul 8+ gitu dia dan suami dah nak balik umah mak mertua die.. so aku pun ikut lah klua skali.. n i was thinking like... asal nari aku balik cepat sgt... haiz!~ then balik... masuk bilik tutup pintu n landed here...

so dat's all for today..

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 10:40 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home