Sunday, January 30, 2005

New Layout!!!

oleh kerana aku tak nak hampa kan kawan aku yg nak baca blog aku tapi tak bleh pasal blurry effect of the previous skin... i put dis skin... woohooo goth ah!!! n then time baca kene stare ngan pompan kat tepi tu.. hehehe best kan???

life in poly is getting fun-er n fun-er.. ada ke werd gitu?? hehehe takpe.. especially silat mates... they are so much fun... teaches u when u are wrong, always there when u r down, n all a true frens do... so actually silat team can be the psychologist team too.. muaahahaa dorg ada bakat keje kat IMH nasihat org.. tanye masalah dan anything ah! kan kan kan...

ok smlm lepas training pegi pool kat lucky plaza.. oklah i lost to maria.. entah lah eh nape ngan aku smlm... nak kate stress... mungkin ah... n then dayat ajak one of his frens.. erm.. farhana(donno wif or without 'H' at the end)... welkem to the club farahan!!! heheheh

n then lepas gi orchard gi lak tamp main pool lagi!!! weee!~~ hehehe kali ni oklah.. not that gd but oklah... lepas tu gi makan kat s-11.. wee org banje membuatkan makanan tu bertambah sedap lagi enak.. heheheh

pastu balik pastu masuk bilik.. baring atas katil n terbaboommm tido... bgn je badan aching.. muahahahha

oklah take care tu je nak citer.. heheheh

until next time.....

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 10:14 AM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home