Thursday, January 27, 2005

No Topic For Today

Hello Kids!!!

hehehe macam barney lak rasenye... muahahahah... ok ok sori for not updating my blog.. alah takde bende yg berlaku macam mane nak update kan kan kan... ni ada citer menarik ni aku nak blg.. ok...

ari monday.. aku pegi teman sdara aku dan seorg kawan pegi beli kasut.. pastu gi makan kat satay club... n then lepak kat merlion... biasalah kaki lepak macam aku dari matahari kat atas sampai terbenam masih lom ada niat nak balik lagi.. weee!!~~~
pastu kan oleh kerana dah takde topic nak bebual.. kite main satu game old skool gilerrr...... nak tau ape??? hehehe... mimimi amipasomi(aku tak tau eja).. alah game yg last die bunyi macam *dom dom dom*.. hehe.. time tu ah kite tiga btol2 nye tebalkan muka sey.. yer lah tu kan game bebudak ni tak.. remaja macam aku ni yg main... abe org dah tgkkan kite macam remaja yg tak btol... ehhehehe pastu terus kite balik ah... hehehe

ari tuesday... aku abis skola kul 1 but then again pala aku pening so aku balik lah terus.. jadi budak baik... wooohooo... heheheh balik je pastu terus terbabooommm membuta... weee!!~~ heheheh

ari wednesday... actually plan nak gi esplanade.. nak ngok full moon.. tapi tak jadi.. pasal abg sdara aku bukak chalet n i totally forgets abt it... so pegi lah sane.. it was fun lah pasal dah lame tak jumpa sedara mara... abe yg sdara aku ni sorg bwk matahe die... n matahe die tu kawan aku... abe at a point of time dorg gi beach.. so aku pun ape lagi.. amik peluang tu masuk pool ah... heheheh... n then pool tu dah tutup so sume kene naik.. so aku lepak lah kat luar chalet dulu keringkan badan... be reminded aku hanya dgn slua pendek... so ngah lazing n layan makcik aku... sdara aku lak balik chalet tu... muka aku dah merah... dgn lincah aku amik towel aku n was like "asal lah skrg baru nak balik??".. nak aje aku lari amsuk chalet tapi badan aku masih basah... argh!!... dorg tgk aku dah ketawa2.. aku nye malu... tapi takpe.. aku dah kering dah tym tu.. so aku masuk chalet salin baju dan sebagainya... pastu makan ingatkan nak balik.. tapi sdara aku sume hasut "alah min lek ah.. malam masih muda"... aku pun ikutkan lah tak nak kecikkan hati abg2 aku... aku sampai umah kul 11.40 gitu...

nari... takde bende berlaku.. nak pegi chalet lagi!!! ni aku dlm lab.. tak concentrate.. heheheh

challo!!!1

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:36 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home