Thursday, January 13, 2005

Performance...

allo all...

yeah.. PENAT!!!!!! skrg ni badan aku asik penat je... nak tau nape??? training silat 4 days a week... ye lah nak kat open house dat means performance nak dekat... so kene giat berlatih... dah lah aku kene bantai... pastu jatuh bgn macam ape... penat sesgt!!!!

abe balik malam... tak cukup rest... n then skola pagi... pastu balik bukan nak balik terus ada je org ajak mayap... tak pun memeang malas nak balik.. hehehe nari je ada org ajak klua.. wahduh... penat!!!!

otak aku dah tak berfungsi... macam mane nk buat project ngan comp aku yg macam tu... argh!!! tak paham btol ah aku... sukati lah... janji insya Allah aku pass... hehehehe

aku smlm ngan herman pegi DET nye talk... tak tau lagi nak join ke tidak... kalau aku join still masuk 2nd year tapi transfer course... tapi entah lah.. nak mintak restu parents(macam nak kawin) ye lah kalau dorg tak restu pelajaran tak berkat kan kan kan... hehehehe

oklah sampai sini saja aku pun tak tau ape nak type... n yeah my silat performance pada pukul 11.30 ketiga2 hari open house... so jemput!!! heheheheh

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:25 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home