Thursday, January 06, 2005

*Sha la la la la lalala*

*dancing* weee!~~ allo!!~~~

ok ok.. actually aku gini pasal... kelas aku sume dah giler... termasuk lecturer i.e. aku nye mentor skali... pasal... ada ke die suro nyanyi n the girls berjoget.. mane korg nak dpt form tch. yg macam tu... hanya di NYP... heheheh

tapi jgn salah sangka takde org pun yg berjoget dlm kelas ni.. dorg on lagu pun pasal HTML coding memang kene letak lagu utk webby.. tapi... entah lah eh.. macam senang tapi time nak letak lagu kat blog sikit nye susah... kenape begitu skali??? awww!!~~.. hehehehe

ok ok... skrg ni jom bebual sal NYP open house... it will be on 19, 20, 22 january...
ok ape yg best... erm.. for dis year.. every CCA(tink so lah every) will be performing kire macam sec sch nye CCA open house.. but our open house will introduce the courses(basically) and the CCAs dat can be found in NYP...

the silat team(my CCA) will be performing scenario, sembat, bunga NYP, sparring, jatuhan n kuncian.. yeah.. i tink dats all... tapi it will be great lah kalau ramai yg tengok.. all the effort dorg letak(n me) tak terbuang gitu je...

next another CCA of mine, adventure club/rock climbing, will be doing a demo of rock climbing, i heard from my senior dat they will bring (of course)artifucial rock to the atrium and do the demo there...

and another thing... utk sesape yg minat singapore idol... ape yg aku dgr lah eh... ni khabar angin je lom pasti lagi k??? blom pasti... bahawa.. dorg nak jemput pemenang sg idol i.e. taufik batisah on one of those days.. so korg dtg lah tiga2 hari muahahha tak yah dtg skola.. ahakz!~ aku pun dpt excuse letter so aku tak heran.. ahakz!~...

ok so dipersilakan ke skola aku.. n take care all... bye bye... salam alaikum, peace be upon u...

MAY GOD BLESS U ALL

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 3:08 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home