Wednesday, February 09, 2005

eyebags! erm.. goth or .....

actually im very very very very very very tired to update my blog today.. but bcoz of my loyal fans(chey!) i still make an effort to type in some...

smalam pegi east coast as bebudak kaypact(kolam ayer perfomers) ada buat pit.. sampai sana dlm kul 8 plus pasal tunggu kawan aku nye pasal ah.. kalau tak aku nak dtg petang.. but kawan aku ni blur sikit so takpe lah gi ngan die ada je die sesat nanti kat sane.. yg susah sape.. aku juge...

sesampainya aku kat ecp tu.. aku ngok no. pit je.. ok pit no. 26... erm.. n kite macam nak menuju ke pit 10... so... its like a very long walk(not very lah)... n ecp is like jammed pack wif malay makciks n anak makciks n all ah!! ramai giler dok melayu kat situ... macam nak pakai topeng je jalan.. tapi takpe jalan je... control macho... muahahahahah

sampai je kat pit 10.. hp aku pun berdering.. i got one unexpected call from a long-never-call-me fren of mine.. so chatted for a while.. pastu pasal takut aku ni kene pgl anti-social kan.. aku pi lah join kengkawan aku bebual... pastu aku tolong kipas bara.. bla bla bla...

n yeah.. korg pernah makan marshmellow bakar??? sedap giler!!! jgn tak cube.. try cube.. buat skali nak lagi.. so kite makan n makan n makan n makan.. tu je lah keje aku asik ngunyah je.. tapi badan tak naik2..

entah lah aku pun dah lupa aku buat sampai aku tak tido... n guess wat!!! sunrise is so B E A U tiful!!!!! but sunset is better! hehehe... n then sblom balik.. played heart attack... heheheh best lak main game tu.. pasal dah lame kan tak main.. so dlm kul 12 gitu aku jalan nak balik... dah tgh2 jalan eh.. baru aku perasan yg aku ni bodoh...

matahari kat tgh2 langit n tak berangin aku gi jalan... wah liau!! macam org kat padang pasir sia... punya panas... aku rasa muka aku merah padam.. n then sampai umah terus lepak.. ngok teebee.. pastu tertdo.. padahal pikir nak gi mejid nak countdown awal muharram... but my eyes are heavy so nenot.. hehehe

so til here.. until i type again...

PEACE OUT! PEACE IN!~

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 9:09 PM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home