Friday, October 14, 2005

Asik citer sedey jer...

kali ni biar aku citer pasal bende karut lak yg jadi kat aku mase aku kecik2 dulu.. ye lah asik nk citer bende2 sedey jer.. mentang2 lah posa ni tk leh makan tapi takkan nk kluakan air mater jer..

mase tu umo aku dlm linkungan budak2 lah.. zaman jahiliyah dulu.. aper tau kan.. zaman blom baligh lagi or simply put blom cukup umo lagi.. mase tu bulan posa.. so aku ni mcm ye ye lah nak puasa.. tapi biasa lah budak kecik.. kalau kene kejut bgn sahur mengarok/mengamok so takde org lah yg sudi kejut aku...

so tym bgn pagi tu aku ngamok lah kat arwah nenek aku.. ckp ngan die asal die tk kejut aku sahur.. so aku mati2 nak puasa.. tym tu dlm kul 10 pagi.. n korg nk tau ape die buat?? die hidangkan aku nasi pastu ckp ngan aku suro sahur.. heheh.. sahur ape kan kul 10 pagi.. tapi tu lah budak kecik.. hepi lah aku biler aku dpt tahu yg aku ngah sahur.. hehehe..

alhamdulillah sekarang perkara tu tak berulang lagi lah kan.. kalau ulang lagi baik tk yah puasa.. heheh..

Posted by Fr3aK[A]z0iD at 12:38 AM

<$BlogItemCommentCount$> Comments:

<$BlogCommentAuthor$> said...

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>

<$BlogItemCreate$>

Links to this post:

<$BlogBacklinkControl$> <$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>
posted by <$BlogBacklinkAuthor$> @ <$BlogBacklinkDateTime$>

<$BlogItemBacklinkCreate$>

<< Home